Wedstrijd- en selectieteams

Wedstrijdteams

Onze Love 2 Dance crews of meer bepaald onze wedstrijdteams trainen op een heel ander niveau. Zij worden getraind als competitieve danser en worden klaargestoomd om wedstrijden te dansen en te performen tijdens externe optredens. Ondanks het competitieve staan fun, samenhorigheid en teamgevoel eveneens centraal.

Concreet is een lid van de crew verplicht minimaal 2 keer per week te trainen. 1 maal tijdens de wekelijkse crewtraining en 1 maal in een techniekles gekoppeld aan het genre van het wedstrijdteam.

Wekelijkse aanwezigheid tijdens de lessen is verplicht en wordt opgevolgd door de verschillende lesgevers en coaches. Hierbuiten raden we aan om ook extra danslessen te volgen. Hoe meer lessen, hoe beter en vlotter de danser groeit in het dansen.

Aan de start van het dansseizoen beslissen de coaches welke wedstrijden er al dan niet gedanst worden. Als lid van het wedstrijdteam verwachten we aanwezigheid op elke wedstrijd. Wij rekenen ook op de ouders om in te springen voor vervoer van en naar de wedstrijden, in de mate van het mogelijke uiteraard.

Binnen de wedstrijdteams kiezen de coaches ook wie een solo of duo mag dansen op een wedstrijd. Hiervoor worden aparte trainingen afgesproken met de desbetreffende coach.

Toetreden tot de crew kan je echter niet zomaar. Hiervoor dient men auditie te doen.

Inside Art

Wedstrijdteam modern onder leiding van Aureline D'haese

Palmares

• 2019: Puellae - Belgisch Kampioen Danssport Vlaanderen - Modern olv Elien Huwaert

• 2020: Ornate - Vlaams Kampioen Danssport Vlaanderen - Modern olv Elien Huwaert

Auditie op donderdag 2 september om 18u

2A197A6A-3CC4-4785-B74E-DDA04506DB7B.jpe

The Force

Wedstrijdteam Hip hop (kids & juniors) onder leiding van Matthias De Meuter

Auditie op zaterdag 4 september

AF8552E3-C297-473C-9FFA-8967DC55C77D.jpe

House of Lionz

Wedstrijdteam Hip hop (teens & adults) onder leiding van Matthias De Meuter

Palmares

• 2016: L2D - Vlaams Kampioen Danssport Vlaanderen - Urban o.l.v. Lori Sonck, Elien Huwaert & Lien Manssens

• 2019: House of Lionz - Vlaams Kampioen Danssport Vlaanderen - Urban o.l.v. Matthias

• 2019: House of Lionz - Belgisch Kampioen Danssport Vlaanderen - Urban o.l.v. Matthias

• 2019: House of Lionz - WK UDO Blackpool - 7e plaats o.l.v. Matthias

• 2019: Army of Lionz - Belgium's got talent audities o.l.v. Matthias & Melissa Evenepoel

Auditie op zaterdag 4 september

7A549641-18A0-4291-A1F6-6A2B299E9354.heic

Selectieteams

Om deel uit te maken van één van onze selecties, dient men door de coach geselecteerd te worden.

Deze teams werken op een individueler en hoger niveau dan in de wekelijkse lessen. Het doel is om als danser te groeien om eventueel (op termijn) aan te sluiten bij één van onze wedstrijdteams.

Modern jazz selectie

Kids*   - woensdag 16u-17u
Teens* - woensdag 18u-19u

Team modern onder leiding van Elien Huwaert

Hip hop selectie

Kids* - vrijdag 20u-21u

Team hip hop onder leiding van Lori Sonck.

14FC7D37-51F3-4A2F-97FA-331B49BEE115.jpeg