Lierde, Oost-Vlaanderen (België)               © 2017 by Love 2 Dance              Ondernemingsnummer: 0553.760.924

• Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

Love 2 Dance CREW

Onze Love 2 Dance CREW of meer bepaald onze wedstrijdteams trainen op een heel ander niveau. Zij worden getraind als competitieve danser en worden klaargestoomd om wedstrijden te dansen en te performen tijdens externe optredens. Ondanks het competitieve staan fun, samenhorigheid en teamgevoel eveneens centraal.

Concreet is een lid van de crew verplicht minimaal 2 keer per week te trainen. 1 maal tijdens de wekelijkse crewtraining en 1 maal in een techniekles gekoppeld aan het genre van het wedstrijdteam. Wekelijkse aanwezigheid tijdens de lessen is verplicht en wordt opgevolgd door de verschillende lesgevers en coaches. Hierbuiten raden we aan om ook extra danslessen te volgen. Hoe meer lessen, hoe beter en vlotter de danser groeit in het dansen.

Aan de start van het dansseizoen beslissen de coaches welke wedstrijden er al dan niet gedanst worden. Als lid van het wedstrijdteam verwachten we aanwezigheid op elke wedstrijd. Wij rekenen ook op de ouders om in te springen voor vervoer van en naar de wedstrijden, in de mate van het mogelijke uiteraard.

Binnen de wedstrijdteams kiezen de coaches ook wie een solo of duo mag dansen op een wedstrijd. Hiervoor worden aparte trainingen afgesproken met de desbetreffende coach.

Toetreden tot de crew kan je echter niet zomaar. Hiervoor dient men auditie te doen of geselecteerd te zijn in de lessen door de coach.

Palmares

- 2016: L2D - Vlaams Kampioen Danssport Vlaanderen - Urban