Love 2 Dance CREW

Onze Love 2 Dance CREW of meer bepaald onze wedstrijdteams trainen op een heel ander niveau. Zij worden getraind als competitieve danser en worden klaargestoomd om wedstrijden te dansen en te performen tijdens externe optredens. Ondanks het competitieve staan fun, samenhorigheid en teamgevoel eveneens centraal.

Concreet is een lid van de crew verplicht minimaal 2 keer per week te trainen. 1 maal tijdens de wekelijkse crewtraining en 1 maal in een techniekles gekoppeld aan het genre van het wedstrijdteam. Wekelijkse aanwezigheid tijdens de lessen is verplicht en wordt opgevolgd door de verschillende lesgevers en coaches. Hierbuiten raden we aan om ook extra danslessen te volgen. Hoe meer lessen, hoe beter en vlotter de danser groeit in het dansen.

Aan de start van het dansseizoen beslissen de coaches welke wedstrijden er al dan niet gedanst worden. Als lid van het wedstrijdteam verwachten we aanwezigheid op elke wedstrijd. Wij rekenen ook op de ouders om in te springen voor vervoer van en naar de wedstrijden, in de mate van het mogelijke uiteraard.

Binnen de wedstrijdteams kiezen de coaches ook wie een solo of duo mag dansen op een wedstrijd. Hiervoor worden aparte trainingen afgesproken met de desbetreffende coach.

Toetreden tot de crew kan je echter niet zomaar. Hiervoor dient men auditie te doen of geselecteerd te zijn in de lessen door de coach.

Palmares

- 2016: L2D - Vlaams Kampioen Danssport Vlaanderen - Urban

- 2019: House of Lionz - Vlaams Kampioen Danssport Vlaanderen - Urban

- 2019: Puellae - Belgisch Kampioen Danssport Vlaanderen - Modern

- 2019: House of Lionz - Belgisch Kampioen Danssport Vlaanderen - Urban

- 2019: House of Lionz - WK UDO Blackpool - 7e plaats

- 2019: Army of Lionz - Belgium's got talent audities

- 2020: Ornate - Vlaams Kampioen Danssport Vlaanderen - Modern

The Force

Leeftijd: kids / juniors (-16j.)

Dansstijl: urban / hip hop

Coach: Matthias De Meuter

Les: woensdag 13u(30)-15u

Ornate

Leeftijd: kids / juniors (-16j.)

Dansstijl: Modern Jazz

Coach: Elien Huwaert

Les: woensdag 16u-18u

House of Lionz

Leeftijd: teens / adults (+16j.)

Dansstijl: urban / hip hop

Coach: Matthias De Meuter

Les: woensdag 19u-21u

Inside Art

Leeftijd: teens / adults (+16j.)

Dansstijl: Modern Jazz

Coach: Aureline D'Haese

Les: dinsdag 19u-21u

Lierde, Oost-Vlaanderen (België)               © 2017 by Love 2 Dance              Ondernemingsnummer: 0553.760.924