DC952F20-D006-4754-B871-8AAC6F6C450C.jpe

Nuttige informatie

Hoe schrijf ik in?

Wij werken sinds dansseizoen 20-21 via ledenbeheer. Dit is een zeer handige tool om voor alle lessen en activiteiten in te schrijven. Alle communicatie verloopt ook via hier.

Is er deze week les?

Je kan de danskalender (dag + uur) raadplegen via het ledenbeheer platform. Op feestdagen en in de vakanties is het gewoonlijk geen les.

In welke groep moet ik inschrijven?

Tijdens de gratis lessenweek kan je alle lessen uitproberen. Indien je specifieke vragen hebt, mag je ons altijd persoonlijk contacteren.

Is er een mogelijkheid om in delen te betalen?

Ja, dit is zeker mogelijk. Gelieve ons hiervoor per mail te contacteren.

Wordt het lidgeld terugbetaald?

Neen, enkel indien er gestopt wordt om medische redenen en met attest van de behandelende geneesheer wordt er een deel gerecupereerd.

Mijn kind kan niet komen dansen. Wat doe ik?

Bij afwezigheid is het niet verplicht om te verwittigen. Enkel bij de lessen ter voorbereiding van de dansshow vragen wij om op tijd afwezigheden door te geven. Indien u toch wenst te verwittigen, mag u dit via mail doorgeven. Binnenkort zal dit ook via ledenbeheer kunnen.

Kan ik ergens wachten tijdens de dansles?

Onze cafetaria is open op zaterdagvoormiddag. Verdere openingsuren bekijken wij in de maand september. Je kan ook steeds terecht in de cafetaria van de sporthal.

Welke kledij doe ik best aan?

Wij raden sportieve kledij aan en sportschoenen.

Geen jeansbroeken, sandalen, slippers, kledij dat bewegen moeilijk maakt.

• Voor modern zijn de haren bij elkaar gebonden.

• Voor ballet heeft elke groep een specifieke tenue (zie lesaanbod). De haren zijn bij elkaar.

Hoe contacteer ik jullie het beste?

Wij raden aan om zo veel mogelijk via mail te communiceren. Deze wordt dagelijks gecheckt. Indien u dringende problemen of vragen heeft, mag U altijd bellen (0472/54.00.71).

Hoe ontvang ik mijn documenten van de mutualiteit?

Dit document kan je downloaden, na betaling, via ledenbeheer.

Kan ik een fiscaal attest aanvragen?

Ja, dit kan via mail.

Wanneer vindt de jaarlijkse dansshow plaats?

Voor dansseizoen 21-22 zal het jaarlijks optreden plaatsvinden in G.C. De Kluize (Oosterzele) en dit in het Pinksterenweekend. Wij rekenen een volledige week van 30 mei tot en met 5 juni voor repetities en shows.

Verzekering

Al onze leden zijn verzekerd via Danssport Vlaanderen.
Dit wordt mee gerekend in je lidgeld.

9B1BA0A0-80B0-4F92-B53A-D9D6980DB2C4.png