Dansshow L2D

fullsizeoutput_1089.jpeg
15.jpg

3 - 2 - 1

ACTIE!

 

Welkom in onze L2D TV-studio waar u live wordt meegenomen in de opnames van onze nieuwe TV-zender. Maak kennis met onze boeiende reportages, programma's, series en talkshows.

 

Wij gaan live op volgende data en uren

- Vrijdag 22 mei: 19u

- Zaterdag 23 mei: 19u

- Zondag 24 mei: 15u

 

Locatie

C.C. De Plomblom te Ninove

 

L2D TV

Uw danservaring begint hier

Info ticketverkoop

Zaalplan en prijscategorieën

PODIUM

zaalplan plomblom.jpg

Zitput

€15 per ticket

Rolstoel

€18 per ticket

Balkon

€15 per ticket

Balkon 

verminderde zichtbaarheid

€10 per ticket

Parterre

€18 per ticket

Techniek

 

NVT

Goed om te weten!

Wees geduldig tijdens het bestellen. Als het niet onmiddellijk lukt, geen paniek. Het systeem laat slechts een beperkt aantal per minuut binnen. Refresh je internetpagina niet. Als je niet meteen een bevestigingsmail krijgt maar alle stappen ervoor zijn gelukt, probeer niet meteen opnieuw te bestellen. Het systeem heeft even tijd nodig om alles te verwerken. Doordat er heel veel mensen op hetzelfde moment proberen, zal dit normaal zijn.

Indien er problemen zijn of u wilt er toch zeker van zijn dat alles gelukt is, mail naar Ticket.Monster (support@ticket.monster). Noch het bestuur of de lesgevers kunnen u helpen dus een telefoontje naar hen is overbodig. Gelieve met dit laatste zeker rekening te houden.

De betaling van de tickets dient binnen de drie dagen te gebeuren na bestelling, anders komen de tickets automatisch weer vrij voor anderen. Je kan ook kiezen om meteen te betalen met de bankkaart / mastercard / visa / … .

Jullie krijgen de tickets via mail. Deze dienen afgedrukt te worden of via de smartphone meegebracht te worden. Aan de ingang wordt uw ticket gecontroleerd.

Per bestelling is er een limiet van 5 tickets. Indien u met meer dan 5 personen komt, zal u de bestelling in twee of meerdere keren dienen te volbrengen. Eveneens indien u meerdere shows wilt komen kijken, dient u dit voor elke show apart te doen.

U kan de prijscategorie (parterre, balkon, zitput, …) kiezen MAAR het ticketing systeem kiest zelf de plaatsen voor u. U zal dus zelf het zaalplan niet te zien krijgen op de ticketwebsite.

Gekochte tickets kunnen niet geannuleerd worden maar mogen wel onderling doorverkocht worden.

Merken wij dat de vraag groter is dan het aanbod of doen er zich andere problemen voor, verzekeren wij u dat wij er alles aan zullen doen om een oplossing te vinden hiervoor.