Lierde, Oost-Vlaanderen (België)               © 2017 by Love 2 Dance              Ondernemingsnummer: 0553.760.924

  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

Love 2 Dance at the museum 

Showcase 2019

Wij heten jullie van harte welkom op de zesde dansshow van dansvereniging Love 2 Dance.

We nemen jullie graag mee op een rondleiding doorheen ons mysterieus museum. We laten jullie onze kunstcollectie zien, tonen jullie een stuk van moeder aarde, maken een sprong terug in de tijd en kijken vooruit op de mens van vandaag en morgen. Ons museum is een waar pareltje, een Picasso onder de kunstwerken. Met andere woorden, een bezoek waardig.

Rondleiding 1: zaterdag 29 juni 2019 om 19u
Rondleiding 2: zondag 30 juni 2019 om 14u
Rondleiding 3: zondag 30 juni 2019 om 19u

Locatie: C.C. De Plomblom - Graanmarkt 12 te Ninove

Tickets voor de dansshow kan men verkrijgen vanaf vrijdag 26 april 2019 om 12u.

 

Al een voorsmaakje

Info ticketverkoop

Op vrijdag 26 april om 12u start onze ticketverkoop. Om alles in goede banen te laten verlopen, geven we jullie graag al wat extra info mee betreffende de ticketverkoop. 

De link zal op de dag zelf hier geplaatst worden, op onze facebookpagina en op het evenement op facebook. De link zal pas in werking treden om 12u stipt!

Zaalplan en ticket prijscategorieën

PODIUM

Zitput

€15 per ticket

Parterre

€18 per ticket

Balkon 

verminderde zichtbaarheid

€10 per ticket

Balkon

€15 per ticket

Rolstoel

€18 per ticket

Techniek

 

NVT

Goed om te weten!

Wees geduldig tijdens het bestellen. Als het niet onmiddellijk lukt, geen paniek. Het systeem laat slechts een beperkt aantal per minuut binnen. Refresh je internetpagina niet. Als je niet meteen een bevestigingsmail krijgt maar alle stappen ervoor zijn gelukt, probeer niet meteen opnieuw te bestellen. Het systeem heeft even tijd nodig om alles te verwerken. Doordat er heel veel mensen op hetzelfde moment proberen, zal dit normaal zijn.

Indien er problemen zijn of u wilt er toch zeker van zijn dat alles gelukt is, bel naar Oxynade (092/77.92.79). Noch het bestuur of de lesgevers kunnen u helpen dus een telefoontje naar hen is overbodig. Gelieve met dit laatste zeker rekening te houden.

De betaling van de tickets dient binnen de drie dagen te gebeuren na bestelling, anders komen de tickets automatisch weer vrij voor anderen. Je kan ook kiezen om meteen te betalen met de bankkaart / mastercard / visa / … .

Jullie krijgen de tickets via mail. Deze dienen afgedrukt te worden of via de smartphone meegebracht te worden. Aan de ingang wordt uw ticket gecontroleerd.

Per bestelling is er een limiet van 5 tickets. Indien u met meer dan 5 personen komt, zal u de bestelling in twee of meerdere keren dienen te volbrengen. Eveneens indien u meerdere shows wilt komen kijken, dient u dit voor elke show apart te doen.

U kan de prijscategorie (parterre, balkon, zitput, …) kiezen MAAR het ticketing systeem kiest zelf de plaatsen voor u. U zal dus zelf het zaalplan niet te zien krijgen op de ticketwebsite.

Gekochte tickets kunnen niet geannuleerd worden maar mogen wel onderling doorverkocht worden.

Merken wij dat de vraag groter is dan het aanbod of doen er zich andere problemen voor, verzekeren wij u dat wij er alles aan zullen doen om een oplossing te vinden hiervoor.