za 11 sep.

Lierde

Kick off!

LOVE 2 DANCE KICK OFF DAY We mogen er bijna terug in vliegen, en daar zijn wij zoooooo blij om! Daarom willen we de start van het het nieuwe dansjaar graag vieren met iedereen! Ben jij er ook bij?

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Kick off!

Tijd en locatie

11 sep. 2021 13:00 – 18:00

Lierde, Langemunte 10, 9570 Lierde, België

Over het evenement

GRATIS DANSLESSEN

Het is je misschien al opgevallen dat we enkele nieuwe stijlen in ons lessenrooster hebben staan. Deze kan iedereen al eens gratis komen uittesten! Oude en potentiële nieuwe leden! Kom eens testen hoe een dansles er bij ons uit ziet! Inschrijven voor deze lessen is niet nodig!

13-14u: kleuters (2-3de kleuterklas) 14-15u: yoga (volwassenen) 15-16u: ballet (lagere school) 16-17u: dancehall/afro (vanaf 4de leerjaar) 17-18u: breakdance/trick&flips (lagere school)

De leeftijdscategorieën zijn richtlijnen, iedereen kan deelnemen aan de initiatieles!

KLEDIJVERKOOP

Bij een vernieuwd logo hoort natuurlijk ook nieuwe merchandise! Voor het eerst te verkrijgen op onze kick off day! Ook heel wat kledij die slechts eenmalig werd gedragen op een dansshow wordt verkocht voor kleine prijsjes!

CAFETARIA

Na een veel te lange sluitingsperiode kan 't clubke weer zijn deuren openen. Een drankje, chipke of koffietje, terug te verkrijgen in onze cafetaria!

FUN

We zijn natuurlijk ook allen blij om elkaar terug te kunnen zien. Samen spelen, springen in het springkasteel en dansen. Het wordt een leuke dag!